Plato Aspire 50w TC Kit


Ένα σύστημα όλα σε ένα, με ενσωματωμένο ατμοποιητή, είναι ένα mod που χωράει στην παλάμη του χεριού σας. 

Ο Plato σας προσφέρει έλεγχο θερμοκρασίας και κανονική λειτουργία ισχύος έως 50 watts, μαζί με ρυθμιζόμενη ροή αέρα. Αυτό το μικρό θαύμα έχει επίσης πολλαπλές επιλογές αντιστάσεων. Απλό αλλά πλήρες!

Ρύθμιση subohm για πνευμονικό άτμισμα:



Ο Plato περιλαμβάνει επιστόμιο Delrin για χρήση με τονατμοποιητή subohm.

Αφαιρέστε το επιστόμιο, ξεβιδώστε την κορυφή του συστήματος δεξαμενής είτε με το παρεχόμενο κλειδί ή με ένα κέρμα. Στη συνέχεια, τραβήξτε προς τα έξω την κασέτα και να αντικαταστήστε την με μία νέα. Έπειτα, βιδώστε την κορυφή του συστήματος δεξαμενής και τοποθετήστε το επιστόμιο.

Ρύθμιση BVC για άτμισμα mouth to lung:


Αφαιρέστε το επιστόμιο, ξεβιδώστε την κορυφή του συστήματος δεξαμενής είτε με το παρεχόμενο κλειδί ή με ένα κέρμα. Πρώτα ξεβιδώστε το στοπ της κασέτας και στη συνέχεια αφαιρέστε τον παλιό ατμοποιητή. Επόμενο σφίξτε το στοπ και στη συνέχεια να εγκαταστήσετε το νέο ατμοποιητή σας και την εκ νέου βίδα του συστήματος δεξαμενής. Έπειτα, βιδώστε την κορυφή του συστήματος δεξαμενής και τοποθετήστε το επιστόμιο.
Αναπλήρωση υγρού: Το σύστημα αναπλήρωσης του Plato είναι πολύ βολικό. Έχοντας δύο θύρες αναπλήρωσηςη, αδειάσματος και καθαρισμού, το καθιστά πολύ εύκολο!

Ροή αέρα: Το ρυθμιζόμενο σύστημα ροής αέρα του Plato σας επιτρέπει να καλέσετε στην επιθυμητή ποσότητα ροής του αέρα ή της αντίστασης στην προτίμησή σας.


Η συσκευασία περιλαμβάνει:
1 x Aspire Plato
1 x Stainless Drip Tip
1 x Delrin Drip Tip
1 x μπαταρία Aspire 18650 2500mAh
1 x καλώδιο micro USB
1 x BVC Nautilus 1.8ohm Atomizer Head (προ-εγκατεστημένο)
1 x Clapton Plato 0.4ohm Atomizer Head
1 x Σετ Seals
1 x Κλειδί







Share on Google Plus

About Eblog Korinthos

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου