EVIC VTC DUAL JOYETECH 150w


To EVIC VTC DUAL JOYETECH 150w διαθέτει το ανταλλακτικό πίσω κάλυμμα για εναλλακτική χρήση ενός ή δύο μπαταριών, όπου μέγιστη απόδοση μπορεί να επιτευχθεί με 75W και 150W αντίστοιχα.

 Το νέο evic VTC Dual συνδυάζει μοναδική και ελκυστική σχεδίαση με πολύ μεγάλη οθόνη OLED, υποστηρίζοντας λειτουργίες VW / VT / Bypass / TCR. Επίσης, έρχεται με δυνατότητα αναβάθμισης του firmware και σύστημα διπλής προστασίας της μπαταρίας. Επιπλέον, υπάρχουν διάφορα ελκυστικά χρώματα για να διαλέξετε.


Κάλυμμα για μία ή δύο μπαταρίες: Το evic VTC Dual έρχεται με κάλυμμα της μπαταρίας, το οποίο επιτρέπει τη λειτουργία της συσκευής με μία ή δύο μπαταρίες κατά βούληση.
Απλά κρατήστε πατημένο το κάλυμμα της μπαταρίας και σύρετε για να βγει. Βάλτε την μπαταρία μέσα στο κάλυμμα και σπρώξτε το πίσω στο σώμα.

eVic VTC Dual back covereVic VTC Dual with ULTIMO 16
eVic VTC Dual with ULTIMO 17

Onboard Προστασία πολικότητας: Με την Onboard Προστασία ανάστροφης πολικότητας, η συσκευή προστατεύεται από βλάβη σε περίπτωση αντίστροφης εγκατάστασης των μπαταριών. Συστήνονται υψηλής ποιότητας μπαταρίες 18650 με ονομαστικό ρεύμα εκφόρτισης ≥ 25Α.

eVic VTC Dual batteries poles

Η συσκευασία περιλαμβάνει:
1 x evic VTC Dual Battery
1 x Διπλή πίσω κάλυμμα (για 1 μπαταρία)
1 x Kαλώδιο USB
1 x Εγχειρίδιο χρήσης
1 x Κάρτα εγγύησης



Share on Google Plus

About Eblog Korinthos

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου