Ηλεκτρονικό τσιγάρο βγάζει και η Παπαστράτος


Την είσοδο της στην αγορά του ηλεκτρονικού τσιγάρου, με ένα εντελώς διαφορετικό προϊόν από όσα είχαμε συνηθίσει μέχρι χθες, ανακοίνωσε η εταιρεία "Παπαστράτος"

Ειδοποιός διαφορά του Iqos, όπως επεσημάνθηκε από την Παπαστράτος, είναι πως ο καπνιστής ούτε καπνίζει ούτε ατμίζει. Η συσκευή, η οποία θα πωλείται περίπου στα 70 ευρώ και θα είναι διαθέσιμη σε δύο χρώματα, blue black και λευκό, δεν θα γεμίζει με κάποιο υγρό όπως τα ηλεκτρονικά τσιγάρα που έχουμε συνηθίσει, αλλά με ειδικού μεγέθους και επεξεργασίας τσιγάρα.


Η καινοτομία του Iqos σύμφωνα με την Παπαστράτος έγκειται στο γεγονός ότι το τσιγάρο πλέον δεν θα καίγεται άλλα μέσω της ειδικής συσκευής θα θερμαίνεται καταφέρνοντας με τον τρόπο αυτό να μην απελευθερώνει τοξικές ουσίες όπως η πίσσα, οι οποίες παράγονται κατά την καύση του, παρά μόνο νικοτίνη.


Κάθε τσιγάρο που μπαίνει στην συσκευή διαρκεί 6 λεπτά ή αλλιώς 24 ρουφιξιές. Όταν περάσει ο χρόνος, η συσκευή ειδοποιεί τον καπνιστή ανάβοντας ένα κόκκινο λαμπάκι. Στη συνέχεια το τσιγάρο αφαιρείται και η συσκευή επανατοποθετείται στην ειδική θήκη της, η οποία τελεί και χρέη φορτιστή. Η διάρκεια φόρτισης του ηλεκτρονικού τσιγάρου για την επόμενη χρήση διαρκεί τέσσερα περίπου λεπτά.


Share on Google Plus

About ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΛΛΙΑΚΟΣ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου