FALCONS ONE TANK KIT TESLACIGS

Το Falcons One Tank Kit της TESLACIGS είναι μια κορυφαία πρόταση για αυτούς που ξεκινούν το άτμισμα και θέλουν μία συσκευή που να συνδυάζει μικρό μέγεθος και καλή απόδοση.
Teslacigs Falcons One Tank Kit
Το Falcons Mod έχει εργονομικό σχεδιασμό και μοναδική πολύχρωμη εμφάνιση, τροφοδοτείται από ενσωματωμένη μπαταρία 2000mAh και η φόρτιση της συσκευής γίνεται μέσω θύρας Micro USB.
Το Falcons Mod διαθέτει μια ενδεικτική λυχνία τάσης και πολλαπλά συστήματα προστασίας, παρέχοντας έτσι ασφάλεια και δυνατές αποδόσεις.
Falcons Mod Teslacigs
Η ασφάλεια και η άνεση αποτελούν προτεραιότητα της Teslacigs, η πλακέτα του Falcons Mod διαθέτει όλες τις απαιτούμενες προστασίες. Η φόρτιση του Falcons είναι πολύ εύκολη, απλά συνδέστε το Mod με έναν αντάπτορα πρίζας η ένα υπολογιστή με το Micro USB καλώδιο στην αντίστοιχη πλαϊνή θύρα της συσκευής.
Με την ενσωματωμένη μπαταριά 2000mah το Falcons θα σας χαρίσει μια μοναδική ατμιστική εμπειρία με διάρκεια που θα σας ικανοποιήσει.
Falcons Mod Teslacigs
Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Falcons Mod θα σας χαρίζουν άνεση, ικανοποιητική αυτονομία στην μπαταριά και καλή απόδοση.
Το One Tank της Teslacigs σίγουρα θα σας εντυπωσιάσει και θα σας ικανοποίησει πλήρως, έχει χωρητικότητα 2ml και η ενσωματωμένη αντίσταση που διαθέτει έχει ωμική αντίσταση στα 0,2ohm. Είναι κατασκευασμένο από ειδικό πλαστικό υψηλής ποιότητας με αντοχή στις υψηλές θερμοκρασίες. Ο ατμοποιητής είναι μιας χρήσης και θα πρέπει η αντικατάσταση του να γίνετε έγκαιρος. Η αναπλήρωση του υγρού γίνετε από το πάνω μέρος του ατμοποιητή(Top Fill) αποφεύγοντας έτσι τις ανεπιθύμητες διαρροές.
One Tank Atomizer Teslacigs
Ο ατμοποιητής έχει όλα όσα χρειάζεται για να κάνει το άτμισμα απόλαυση και παράλληλα να καλύψει και όλες τις απαιτήσεις των ατμιστών.

Χαρακτηριστικά

Μέγεθος του Mod: 75 * 26 * 32,5 χιλιοστά
Βάρος του Mod: 70g
Σπείρωμα: 510
Χωρητικότητα μπαταρίας: 2000mAh
Χωρητικότητα δεξαμενής2ml
Μέγεθος του ατμοποιητή: 23.5 x 40 χιλιοστά
Υλικό του ατμοποιητή: Plastic
Αντίσταση: 0.2ohm
Μέγιστη τάση εξόδου: 4.2V
Μέγιστο ρεύμα εξόδου: 30Α

Περιεχόμενα Συσκευασίας

1 x Falcons Mod
1x One Tank Ατμοποιητής
1 x Καλώδιο USB
2 x Εγχειρίδιο χρήστη

Share on Google Plus

About Eblog Korinthos

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου