Μοναδικά flavor shots (ΝΕΤ) Captain απο φυσικό εκχύλισμα καπνών με την υπογραφή της Azhad's Elixirs




Captain - Anne Bonny Flavor Shot

 Γεννημένη στην Ιρλανδία του 17ου αιώνα η Anne Bonny ήξερε ότι πρέπει να προσπαθήσει πολύ για να επιβιώσει στον κόσμο των ανδρών. Μεταμφιεσμένη ως άντρας μπήκε στο πλήρωμα του καπετάνιου Rackham και έγινε η ίδια μία από τις σπουδαιότερες καπετάνισσες, κρύβοντας εντέχνως τη γυναικεία της φύση. Τα βράδια στην κάμαρα της σταματούσε να προσποιείται και απολαμβάνοντας τα αγαπημένα της βερίκοκα αλλά και το πλούσιο αρωματικό χαρμάνι καπνών... έκανε σχέδια για ένα καλύτερο μέλλον. Αυτές τις γεύσεις προσπαθήσαμε να μεταφέρουμε σε αυτό το υγρό αναπλήρωσης. Εκλεκτά καπνά black cavendish άρτια πλαισιωμένα με γλυκιά βανίλια και στο τέλος γεύση από ένα ολόκληρο βερίκοκο που έρχεται να ολοκληρώσει το μοναδικό αυτό χαρμάνι.

 

(καπνός black cavendish με βανίλια και βερίκοκο)


                Captain - Blackbeard Flavor Shot

Όνομα ξακουστό. Ο φόβος και ο τρόμος των επτά θαλασσών. Ο Μαυρογένης, κατά κόσμον Edward Teach, υπήρξε ένας από τους πιο τρομερούς πειρατές όλων των εποχών. Από το Μπρίστολ της Αγγλίας, στις δυτικές Ινδίες κι από εκεί στην Καραϊβική μία ήταν γεύση που τον συνόδευε... αυτή του μοναδικού καπνού του τον οποίο απολάμβανε παρέα με τα λάφυρα που έπαιρνε από τις εκατοντάδες ληστρικές επιθέσεις. Το χαρμάνι μυστικό, όπως και οι θησαυροί του! Καταφέραμε όμως να το αναβιώσουμε και να σας το προσφέρουμε. Έντονη γεύση καπνού από φυσική απόσταξη πλαισιωμένη με νότες καραμέλας και βανίλιας που θα ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό ατμιστή.

 

(γεύση καπνού με νότες καραμέλας και βανίλιας)





          Captain - James Cook Flavor 

Έμαθε την τέχνη του πλοηγού και του χαρτογράφου στα δύσκολα νερά της αγγλικής ακτοπλοΐας. Εξερευνητής και καπετάνιος του βρετανικού ναυτικού γνώρισε στα ταξίδια του γεύσεις άγνωστες στον τότε δυτικό κόσμο. Βανίλια από την Ταϊτή και σοκολάτα από τη Νέα Καληδονία κατείχαν ξεχωριστή θέση στην καρδιά του, που απολάμβανε πάντα με τη συνοδεία των αγαπημένων του τσιγάρων. Αυτό το μπουκέτο γεύσεων προσπαθήσαμε να μεταφέρουμε σε αυτό το υγρό αναπλήρωσης. Με τη σοκολάτα να κυριαρχεί και να πλαισιώνεται άρτια από τη βανίλια και τη γεύση από την απόσταξη φύλλων καπνού virginia και latakia που συνθέτουν μια μοναδική ατμιστική εμπειρία.

 

(καπνός virginia και latakia με βανίλια και σοκολάτα)



Captain - Long John Flavor Shot

Ξεπηδώντας από τις σελίδες της πειρατικής λογοτεχνίας ο Captain John Silver η Long John όπως έμελλε να γίνει γνωστός, είναι η προσωποποίηση της ανεμελιάς και της ελευθερίας της πειρατικής ζωής. Έχοντας ως πιστό σύντροφο τον παπαγάλο, να του θυμίζει τον παλιό του καπετάνιο, το κομμένο του πόδι και το ναυτικό του τσιμπούκι, κούρσεψε δεκάδες πλοία. ‘Όταν καταλάγιαζαν οι μανούρες και οι πειρατές ήταν ευχαριστημένοι από τη μοιρασιά, εκείνος απομονώνονταν και με τη συνοδεία του αρωματικού καπνού πίπας, αναπολούσε την έως τότε ζωή του. Αυτή τη μοναδική αίσθηση σας προσφέρουμε σε αυτό το υγρό αναπλήρωσης. Πλούσια βάση καπνού πίπας από φυσική απόσταξη φύλλων καπνού αρωματισμένα με μεθυστική βανίλια που θα σας ταξιδέψει στις μοναδικές περιπέτειες του Captain John.

 

(καπνός πίπας και βανίλια)


δειτε την παουσιαση αναλυτικα 





Share on Google Plus

About ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΛΛΙΑΚΟΣ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου