Παρουσίαση των ατμοποιητών ηλεκτρονικού τσιγάρου Spartan BTC και mini


Ο Spartan Clearomizer ειναι η  μεγάλη  έκδοση του ατμοποιητή Spartan της εταιρείας Horizon. Πρόκειται για έναν ατμοποιητή τύπου clearomizer ο όποιος διαθέτει χώρο αποθήκευσης υγρού 3,5 ml ενω ο μικρος 1,5 ml ειναι και οι 2 κατασκευασμένοΙ  από γυαλί και αποσπώμενα μέρη που επιτρέπουν τον άνετο και εύκολο καθαρισμό του ατμοποιητή σας !!

Η ανταλλακτική αντίσταση βασιζόμενη στην τεχνολογία vertical με τον Spartan γίνεται ακόμα καλύτερη. Το φυτιλι  πλέον είναι οργανικό βαμβάκι υψηλής ποιότητας που αποδώδει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στο κομμάτι της γεύσης του αρώματος που θα επιλέξετε.

Φοράνε κεφαλές με κάθετη αντίσταση ενώ στη συσκευασία υπάρχει και μία ακόμα για την πρώτη αλλαγή.

Οι νέες κατασκευαστικές λεπτομέρειες που παρουσιάζει o Spartan εντοπίζονται και στον τομέα αναπλήρωσης του υγρου αναπληρωσης και στο νέο βελτιωμένο από άποψης εξάλειψης διαρροών airflow control που διαθέτει. 

Σε σύγκριση με τα άλλα Bottom Coil Clearomizer που έχουμε συναντήσει ο Spartan μπορεί να γεμίσει με υγρό τόσο από την κάτω αλλά και την πάνω μεριά χωρίς να απαιτείται το ξεβίδωμα του πάνω από την μπαταρία η το Mod σας. Ταυτόχρονα το εξαιρετικής ακρίβειας airflow control του διαθέτει διπλή προστασία ενάντια στις διαρροές που τον καθιστούν 100% στεγανό.


Share on Google Plus

About Eblog Korinthos

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου