Παρουσιαση υγρων αναπληρωσης Les Grands




Η γαλλική VDVL (Vincent dans les Vapes) είναι παραγωγός υψηλής ποιότητας υγρών αναπλήρωσης με φυσικά και τεχνητά αρώματα και κατασκευάζονται στη Γαλλία. 
Τα υγρά αναπλήρωσης της VDLV είναι καινοτόμα και δημιουργικά, με πρωτότυπες γεύσεις, που σας επιτρέπουν να ανακαλύψετε νέα αρώματα και γεύσεις.

GRAND MAITRE:Αποτελούμενο αποκλειστικά από φυσικές γεύσεις, το Grand Maitre θα σας ταξιδέψει στα βάθη της Κίνας. Τα αρώματα που κυριαρχούν είναι το τσάι, το λεμόνι και το μανταρίνι. Αφήστε τον εαυτό σας να παρασυρθεί από το εγχύλισμα του τσάι, λεμόνι και μανταρίνι θα είναι μια μοναδική στιγμή σε κάθεπροσδοκία.Αυτό το υγρό αναπλήρωσης θα σας κρατήσει συντροφιά όλη μέρα και θα το λατρέψετε. 

GRAND MANITOU:Το Grande Manitou αποτελείται αποκλειστικά από φυσικά αρώματα, και θα το λατρέψουν οι καλοφαγάδες και οι λάτρεις των ζαχαροπλαστείων! Τα αρώματα που κυριαρχούν είναι η κρέμα πατισερί, η μπανάνα φαμπέ και το μάνγκο. Είναι το κατάλληλο άρωμα για να διασκεδάσει τον ουρανίσκο σας όσο χρειάζεται.

GRAND EVASION:Το Grande Evasion αποτελείται αποκλειστικά από φυσικές γεύσεις, και θα σας συντροφεύσει στα ταξίδια σας. Τα αρώματα που κυριαρχούν είναι το μπισκότο καρύδας το ρόδι και το ροδάκινο με πιο έντονη τη γεύση του ροδάκινου! Θα σας γοητεύσει η έκρηξη των γεύσεων για κάθε στιγμή της ημέρας



Share on Google Plus

About Eblog Korinthos

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου