Προφυλάξεις : Καλοκαίρι ηλεκτρονικό τσιγάρο και υγρα αναπληρωσης


Το σημερινό άρθρο είναι μεγάλης σημασίας διότι θα μιλήσουμε για τις προφυλάξεις που θα πρέπει να πάρουμε σε ότι έχει σχέση με το ηλεκτρονικό τσιγάρο και τα υγρά αναπλήρωσης  τώρα που ο καιρός αρχίζει και ζεσταίνει!!

Οτι ισχυει  για τις ηλεκτρονικές μας συσκευές ισχύει και για τα υγρά αναπλήρωσης μας 

                                                       
  Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η 

1. Στις ακτίνες του ηλίου ( Οι ακτίνες του ηλίου ανεβάζουν την θερμοκρασία στις ηλεκτρονικές μας συσκευές και στις μπαταρίες μας οι οποίες είναι φτιαγμένες έτσι ώστε να δουλεύουν σωστά  και με ασφάλεια  από 0 ως 35 βαθμούς και όσο για τα υγρά μας δεν πρέπει να ξεπερνάνε τους 25 βαθμούς Κελσίου)


2. Στις υψηλές θερμοκρασίες υπό σκιαν ( δεν είναι απαραίτητο να  χτυπάει ο ήλιος μια συσκευή η ένα υγρό αναπλήρωσης  για να σηκώσει θερμοκρασία , το καλοκαίρι όταν αυτα βρίσκονται  σε κλειστό χώρο πχ σε ένα ντουλαπάκι του αυτοκινήτου το υγρό μας ή η  συσκευή μας βρίσκεται σε κίνδυνο όταν αυτό βρίσκεται εκτεθειμένο στον ήλιο ! Το αυτοκίνητο σηκώνει το καλοκαίρι πάνω από 60 βαθμούς Κελσίου)


3. Στα νερά και τις υγρασίας (Το καλοκαιράκι προσέχουμε τα ηλεκτρονικά μας τσιγάρα να τα προστατεύουμε με θήκες διότι τα χέρια το καλοκαιρι ειναι συχνά βρεγμένα (από μπάνια θάλασσα ψάρεμα ) και στα τραπέζια που το αφήνουμε πίνοντας το ποτό μας  από τον πάγο που λιώνει με κίνδυνο να βραχεί το σημείο που φορτίζουμε η και αλλά σημεία στο ηλεκτρονικό μας τσιγάρο !!
 Μην ξεχνάμε το ηλεκτρονικό μας τσιγάρο δεν είναι αδιάβροχο !!



4. Ψωνιζουμε απο εξουσιοδοτημενα καταστηματα ΗΤ (Το καλοκαιρακι κυκλοφορουν πολλοι πλανοδιοι οι οποιοι κανουν την εμφανιση τους ειδικα σε τουριστικες περιοχες και πουλανε συσκευες ηλεκτρονικου τσιγαρου και υγρα αναπληρωσης , επίσης  προσεχουμε να μην ψωνίζουμε απο καταστηματα τα οποια δεν τηρουν την σωστη προφυλαξη απο τον ηλιο και την ζεστη  τοσο των ηλεκτρονικων μας συσκευων και μπαταριών οσο των υγρων αναπληρωσης )



                      ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ 

Share on Google Plus

About Eblog Korinthos

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου