Μια πρώτη μάτια JOYETECH CUBOID MINI KIT


Το Joyetech Cuboid Mini Kit αποτελεί τον συνδυασμό της νέας Cuboid συσκευής της Joyetech σε mini διαστάσεις μαζί με τον ολοκαίνουργιο "top fill" ατμοποιητή Cuboid Mini. Ο στενόμακρος σχεδιασμός του ατμοποιητή ταιριάζει  καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο ατμοποιητή με την box mod συσκευή, προσφέροντας ταυτόχρονα πολλές επιλογές ατμίσματος χάρη στην ποικιλία αντιστάσεων που παρέχει η Joyetech για το μοντέλο.

Η νέα συσκευή Cuboid Mini της Joyetech αποτελεί την Mini έκδοση του πετυχημένου mod της εταιρείας Cuboid. Μικρότερη σε διαστάσεις η νέα box mod συσκευή της εταιρείας καταφέρνει και διατηρεί όλα τα Mode λειτουργίας που συναντήσαμε στην μεγαλύτερη έκδοση, δίνοντας με αυτόν τον τρόπο την ευελιξία για χρήση της συσκευής με το σύνολο των ατμοποιητών αλλά και των αντιστάσεων της αγοράς. Η συσκευή διαθέτει ενσωματωμένη μπαταρία με την εντυπωσιακή χωρητικότητα των 2400mah.

Με το Joyetech Cuboid Mini o χρήστης μπορεί να απολαύσει μία πληρέστατη ποικιλία επιλογών χρήσης στο άτμισμα του χάρη στην μοναδική του πλακέτα, η οποία μπορεί να αποδώσει δύναμη ισχύς μέχρι και τα 80W καθώς και την δυνατότητα λειτουργίας με έλεγχο θερμοκρασίας μέσω των TC (Ni,Ti,SS,TCR-M1,M2,M3) mode που διαθέτει.

Δυνατότητα αναβάθμισης λογισμικού

Το Joyetech Cuboid Mini  παρέχει επίσης την δυνατότητα για μελλοντική αναβάθμιση του firmware και περαιτέρω βελτίωση των χαρακτηριστικών της συσκευής. Η όποια αναβάθμιση μπορεί πανεύκολα να γίνει μέσω micro usb καλωδίου και  το κατέβασμα του απαραίτητου firmaware upgrade από το επίσημο site της Joyetech. Με αυτό τον τρόπο το mod σας θα είναι πάντα έτοιμο να σας καλύψει με ακόμα περισσότερες δυνατότητες ή και επιπλέον επιλογές χρήσης μέσω της πλακέτας του. 


Υψηλής ποιότητα εξωτερικής κατασκευής.. μοναδικά χαρακτηριστικά πλακέτας

Ο σχεδιασμός του Joyetech Cuboid Mini κινείται στον τετράγωνο στιβαρό σχεδιασμό του μεγαλύτερου μοντέλου. Η ποιότητα της εξωτερικής κατασκευής είναι αντάξια του προκατόχου του και σίγουρα μία από τις καλύτερες που έχουμε συναντήσει σε συσκευέςbox Mod.  Η μία επίπεδη πλευρά του διαθέτει μία μεγάλη ευανάγνωστη οθόνη ενδείξεων αλλά και τα δύο κουμπιά διεύθυνσης για την εναλλαγή όλων των ρυθμίσεων . Στο πλαϊνό μέρος της συσκευής βρίσκεται, το όμορφο σε αίσθηση αφής και ανθεκτικό powerbutton. Συμπλήρωμα της εξαιρετικής ποιότητας κατασκευής αποτελούν οι οπές απαγωγής θερμοκρασίας στο κάτω μέρος της συσκευής αλλά και η παρουσία reset button η οποία μπορεί να γίνει με την πίεση του κουμπιού μέσω ενός αιχμηρού αντικειμένου. Τέλος ενισχυτική της ασφάλειας λειτουργίας και της αξιοπιστίας που παρέχει το Joyetech Cuboid Mini είναι η παρουσία διπλής προστασίας στην πλακέτα από τυχόν βραχυκύκλωμα, κατάσταση υπερφόρτισης ή υπερ-αποφόρτισης.


Joyetech Cuboid Mini Atomizer

Ο στενόμακρος σχεδιαστικά ατμοποιητής Joyetech Cuboid Mini παρέχει χωρητικότητα με υγρό αναπλήρωσης που αγγίζει τα 5ml. Κατασκευαστικά επιτρέπει την πανεύκολη αναπλήρωση του από το πάνω μέρος, χωρίς να απαιτεί το ξεβίδωμα του πάνω από την συσκευή σας, ενώ εξασφαλισμένος είναι ο χρήστης πλήρως από διαρροές. Ταυτόχρονα τα πλήρως αποσυναρμολογούμενα μέρη του επιτρέπουν τον εύκολο καθαρισμό του και τα πλαϊνά διάφανα παράθυρα του σας επιτρέπουν τον εύκολο έλεγχο της στάθμης του υγρού. Πολλαπλές ωστόσο αποδεικνύονται και οι επιλογές στο κομμάτι των συμβατών αντιστάσεων στον Cuboid Mini ατμοποιητή. Όλες οι κεφαλές της BF σειράς αντιστάσεων ενσωματώνονται στο μοντέλο επιτρέποντας στον χρήστη να απολαύσει διάφορες επιλογές ατμίσματος χωρίς περιορισμούς. 




Τεχνικά χαρακτηριστικά Joyetech Cuboid Mini:

  • 6 Mode Λειτουργείας:  (Variable Wattage, Mode TC Νικελίου, Mode TC Τιτανίου Mode TC Stainless Steel, TCR Mode M1-M2-M3, By Pass Mode)
  • Oled Οθόνη ενδείξεων
  • Μήκος76,5mm
  • Πλάτος: 35.50mm
  • Βάθος: 22.50mm
  • Μπαταρία: Ενσωματωμένη 2400mah
  • Wattage Mode όρια ισχύς: 1W-80W
  • Όρια θερμοκρασίας στα TC modes: 100ºC - 315ºC
  • Όρια λειτουργίας αντιστάσεων TC Mode: 0.05ohm-1.5ohm
  • Όρια λειτουργίας αντιστάσεων VW Mode: 0.15ohm-3.5ohm
  • Δυνατότητα αναβάθμισης λογισμικού
  • Σπείρωμα: 510 Stainless Steel
  • Micro usb υποδοχή φόρτισης (Passthrought λειτουργεία)
Τεχνικά χαρακτηριστικά Joyetech Cuboid Mini Atomizer:

  • Μήκος: 47.5mm
  • Διάμετρος: 35.5mm
  • Χωρητικότητα: 5ml
  • Χρώμα: Silver & Black
  • Αναπλήρωση: Top Fill
  • Airflow Control ακριβείας
H συσκευασία περιλαμβάνει:

1 X  Cuboid Mini
1 X  Cuboid Mini Ατμοποιητή
1 Χ  NotchCoil (new coil)
1 X  BF SS316-0.5ohm
1 X  BF Clapton-1.5ohm
1 X  BF RBA 
2 X Επιστόμια

1 Χ Micro Usb Καλώδιο 
1 Χ Εγχειρίδιο οδηγιών

Share on Google Plus

About Eblog Korinthos

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 σχόλια:

  1. No doubt Joyetech has created its own importance in ecig market thousands of sellers are start new market place by create vape store online in vape.market which is best for free market place for vape seller around the world.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. I am happy to inform you that Authentic KangerTech PANGU Tank will probably release in 29th July 2016 it is one of the best atomizer i have ever heard about.

    ΑπάντησηΔιαγραφή