Μια πρωτη ματια στο Tesla Nano 60w TC




Το Tesla Nano 60W TC είναι μια συσκευή υψηλής ισχύος σε αντίθεση με οποιαδήποτε άλλη συσκευή στην αγορά. Χρησιμοποιεί δύο εσωτερικές μπαταρίες 3600mAh LiPo, διασφαλίζοντας μια ποιοτική και ασφαλή εμπειρία ατμίσματος. Διαθέτει μέγιστη απόδοση ισχύος 60W και μπορεί να δουλέψει στη λειτουργία Power χαμηλά στα 0,1ohm. Ο έλεγχος θερμοκρασίας είναι παρόν και σε αυτό το mod, που είναι ικανό να λειτουργήσει στα 0,05ohm με τη χρήση αντιστάσεων Νικελίου ή Τιτανίου. Χαρακτηριστικά όπως καλοσχεδιασμένο κουμπί ανάφλεξης, οθόνη OLED και USB θύρα φόρτισης, κάνουν το Tesla Nano 60W TC ιδανικό για όλους τους τύπους ατμιστών!

                                                                 Χαρακτηριστικα

Μέγεθος (L x W x H): 70mm x 25mm x 52mm
Ισχύς Εξόδου: 7W-60W
Μέγιστο Ρεύμα Εξόδου: 24.5Α
Μπαταρία: Εσωτερική 3600 mAh 2S Lithium Polymer
Υποστηρίζει αντιστάσεις νικελίου και τιτανίου στον έλεγχο θερμοκρασίας
Εύρος ρύθμισης θερμοκρασίας: 200°F-600°F / 100°C-300°C
Ελάχιστη αντίσταση 0,05ohm σε έλεγχο θερμοκρασίας και 0,10ohm σε λειτουργία Power
Προστασία χαμηλής τάσης
Προστασία από βραχυκύκλωμα
Προστασία χαμηλής αντίστασης
Προειδοποίηση χαμηλής μπαταρίας


Το Tesla Nano 60w TC σχεδιάστηκε ως μια συμπαγής και εργονομική συσκευή και δεύτερον, σχεδιάστηκε για να μπορεί να αποθηκευτεί όσο το δυνατό μεγαλύτερη ενέργεια σε ένα τόσο μικρό μέγεθος.
Το όριο έντασης για το Tesla Nano 60w TC ανέρχεται στα 25Α, εξασφαλίζοντας μια ασφαλή εμπειρία ατμίσματος. Επιπλέον, το ρυθμιζόμενο εύρος θερμοκρασίας από 200 ℉ έως 600 ℉ (100 ℃ σε 300 ℃) προστατεύει τη συσκευή από ξηρή καύση, παρέχει ομαλότερη ροή του αέρα και τη συνολική καλύτερη γεύση του υγρού αναπλήρωσης.
Επίσης, διαθέτει έλεγχο της θερμοκρασίας με ελάχιστη αντίσταση στη λειτουργία ισχύος να φτάνει τα 0.1ohms και τα 0.05ohms σε λειτουργία Ni 200 και Ti. Με μία συμβατή αντίσταση ελέγχου θερμοκρασίας, μπορείτε απλά να ρυθμίσετε την επιθυμητή θερμοκρασία και να ατμίζετε κανονικά. Σε μηχανική λειτουργία, το mod λειτουργεί ως μηχανικό mod. Η τάση ξεκινάει από τα 4.2V και μειώνεται σταδιακά καθώς η μπαταρία αρχίζει να εξασθενεί.

Τέλος, το Tesla Nano 60w TC παρέχει πολλαπλές προστασίες ενσωματωμένες στο chipset, όπως η προστασία από υπέρταση, προστασία χαμηλή αντίστασης, προστασία υπερθέρμανσης, και τα όρια ισχύως. Με αυτά τα σημαντικά χαρακτηριστικά που είναι ενσωματωμένα στο προϊόν, οι χρήστες μπορούν να αισθάνονται ασφαλείς κάθε φορά που το χρησιμοποιούν.


Share on Google Plus

About Eblog Korinthos

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου