Παρουσίαση Aspire Starter Kit

Aspire Starter Kit

Πλήρες σετ ηλεκτρονικού τσιγάρου Aspire Starter Kit από την Eigate.

Tο σετ περιλαμβάνει:

1 μπαταρία Aspire CF G-Power 900 mahμπαταρία με όμορφο σχεδιασμό, ανοξείδωτο πάνω μέρος, μεταλλικό κουμπί και σωλήνα καλυμένο από ανθρακόνημα σε μαύρο χρώμα.


Η ονομαστική δύναμη της μπαταρίας είναι 900mah και ανταποκρίνεται με την μεγαλύτερη πιστότητα στην καθημερινή χρήση.

Λειτουργία on / off: Με πάτημα του κουμπιού 5 φορές μέσα σε 2 δευτρερόλεπτα

Η συσκευή κλειδώνει πατώντας το κουμπί για 5 διαδοχικές φορές σε 2 δευτερόλεπτα. Τα φώτα LED (δύο χρωμάτων) τότε αναβοσβήνουν 3 φορές.


Προσφέρει μεγάλη ασφάλεια στο χρήστη, καθώς προσφέρει προστασία από βραχυκυκλώματα, ασφάλεια διακοπής και προστασία χαμηλής τάσης.

Διάρκεια φόρτισης μπαταρίας: 3-4 ώρες

Το φως LED θα ανάψει μπλε όταν η δύναμη της μπαταρίας κυμαίνεται μεταξύ 3.5 και 4.2Volts, ενώ ανάβει πορτοκαλί όταν η τάση πέσει κάτω από τα 3.5Volts και πρακτικά χρειάζεται φόρτιση.

1 ατμοποιητή Aspire K1 GlassomizerBVC (Bottom Vertical Coil) με κάτω αντίσταση, χωρητικότητας 1.5ml υγρού.

1 ανοξείδωτο πιπάκι

1 μπρίζα τοίχου για φόρτιση

1 καλώδιο φόρτισης USB

5 ανταλλακτικές αντιστάσεις Aspire BVC coils 1.6 Ohms.

Οδηγίες χρήσεως

 

To Aspire Starter Kit αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για νέους ατμιστές που ανήκουν στην κατηγορία "Medium" καπνιστών που κάνουν 15-30 τσιγάρα την ημέρα. Συνδυάζει την υψηλή αξιοπιστία μιας μπαταρίας ικανής να καλύψει τις ανάγκες αυτές, καθώς και έναν απλό στη χρήση ατμοποιητή υψηλής απόδοσης.

Διαθέτει τεχνολογία bottom vertical coil clearomizer με ένδειξη στάθμης υγρού, είναι ελαφρύς και προσφέρει άτμισμα χωρίς διαρροές.

Νιώστε την εμπειρία του ατμίσματος, απολαύστε πλούσιο ατμό σε συνδυασμό με πλούσια γεύση από την πρώτη "τζούρα"! Όταν η απόδοση του ατμοποιητή δεν είναι αρκετά ικανοποιητική μπορείτε να αντικαταστήσετε μόνο την "κεφαλή" του ατμοποιητή, επιλέγοντας μια νέα και ο Aspire K1 Glassomizer θα λειτουργήσει και πάλι σαν ολοκαίνουριος ατμοποιητής.

 

Κάθε Aspire Starter Kit συνοδεύεται από έναν κωδικό ελέγχου γνησιότητος προϊόντος


Share on Google Plus

About Eblog Korinthos

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου