Ηλεκτρονικό τσιγάρο : μια διαφορετική εμπειρία με πολλά οφέλη !!



Το ηλεκτρονικο τσιγαρο έχει αλλάξει πλέον τον τρόπο που σκεφτόταν ένας καπνιστής, δίνοντας αφορμή για μια φρέσκια και νέα ελπίδα πως οι καπνιστές μπορούν να συνεχίζουν να καπνίζουν ακριβώς όπως και πριν, απολαμβάνοντας την ίδια εμπειρία, αλλά με μια μεγάλη και ουσιαστική διαφορά: χωρίς τις βλαβερές και ανεπιθύμητες επιπτώσεις της καύσης του καπνού.

 

Οι καπνιστές, ιδιαίτερα οι φανατικοί καπνιστές όπως συνηθίζουμε να λέμε, γνωρίζουν πλέον πως υπάρχει ένα προϊόν, το ηλεκτρονικό τσιγάρο, που μοιάζει τόσο στην εμφάνιση όσο και στη χρήση με ένα συμβατικό τσιγάρο, δίνοντας την ίδια αίσθηση,  χωρίς όμως να περιλαμβάνει καπνό, πίσσα, αρσενικό, μονοξείδιο του άνθρακα ή οποιαδήποτε άλλη χημική ουσία που μπορεί να προκαλέσει καρκίνο.

 

Η νέα αυτή εναλλακτική λύση καπνίσματος,  που ονομάζεται ηλεκτρονικό τσιγάρο, φαίνεται να έχει όλο και μεγαλύτερη απήχηση στους καπνιστές, με τους χρήστες του  πλέον να το θεωρούν καλύτερη και συμφέρουσα λύση. Αντικαθιστώντας τα συμβατικά τσιγάρα με ηλεκτρονικά τσιγάρα, οι καπνιστές ουσιαστικά συνεχίζουν την συνήθεια τους με ένα υποκατάστατο νέας τεχνολογίας.

 

Η εμπειρία του ατμού

 

Τα ηλεκτρονικά τσιγάρα φαίνονται (μοιάζουν στην εμφάνιση) και έχουν την ίδια αίσθηση με τα κανονικά τσιγάρα. Ο σχεδιασμός τους είναι αρκετά καινοτόμος και ο χαρακτηριστικός τους ατμός κάνει τους καπνιστές να αισθάνονται ότι καπνίζουν ένα πραγματικό τσιγάρο. Ο ατμός δεν είναι στην πραγματικότητα καπνός που δημιουργείται από την καύση του ή οποιαδήποτε άλλη καρκινογόνα ουσία αλλά ένας συνδυασμός υγρού νικοτίνης με προπυλενογλυκόλη και γλυκερίνη.

 

Ο ατμός που δημιουργείται απο το ηλεκτρονικό τσιγάρο σε συνδυασμό με το υγρό αναπλήρωσης, δεν επηρεάζει την υγεία του ατόμου που χρησιμοποιεί το ηλεκτρονικό τσιγάρο, ούτε τους ανθρώπους γύρω του, όπως κάνει η καύση καπνού που πραγματοποιείται από ένα κανονικό τσιγάρο. Με απλά λόγια, ο ατμός του ηλεκτρονικού τσιγάρου δεν είναι καθόλου επιβλαβής σαν τον καπνό του κανονικού τσιγάρου. Επιπροσθέτως, τα ηλεκτρονικά τσιγάρα είναι λιγότερο δαπανηρά από ό, τι τα συμβατικά τσιγάρα και η χρήση τους οδηγεί  σε σημαντική εξοικονόμηση χρημάτων σε μακροπρόθεσμη βάση.

 

Τι περιλαμβάνει ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο και πως πραγματοποιείται η χρήση του

 

Το ηλεκτρονικό τσιγάρο περιλαμβάνει μια μπαταρία (συνήθως λιθίου), έναν ατμοποιητή ο οποίος δημιουργεί τον ατμό και ένα φιαλίδιο που περιέχει υγρό νικοτίνης (η και χωρίς νικοτίνη), υγρό το οποίο προκαλεί την αίσθηση του καπνίσματος στον χρήστη. Ο καπνιστής πατώντας το κουμπί της μπαταρίας του ηλεκτρονικού τσιγάρου, παίρνει εισπνοή μέσα από το ηλεκτρονικό τσιγάρο (όπως θα έκανε και με ένα συμβατικό τσιγάρο) και αυτόματα κινεί μια διαδικασία σχηματισμού ατμών (μέσω του ατμοποιητή) από το υγρό αναπλήρωσης. Μερικά ηλεκτρονικά τσιγάρα περιλαμβάνουν επίσης και ένα LED φως στην άκρη τους δίνοντας στον καπνιστή την ιδέα ενός αναμένου παραδοσιακού τσιγάρου.

 

Τα ηλεκτρονικά τσιγάρα μπορεί κανείς να τα βρει στην αγορά σε μια ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων. Οι καπνιστές που είναι πρόθυμοι να σταματήσουν το κάπνισμα μπορούν να ξεκινήσουν  αρχικά με τη χρήση υγρού αναπλήρωσης υψηλής περιεκτικότητας (18mg/ml) και στη συνέχεια σταδιακά, αν επιθυμούν, να μειώσουν την περιεκτικότητα επιλέγοντας υγρά αναπλήρωσης με μικρότερη περιεκτικότητα νικοτίνης (6mg/ml) ή ακόμα και χωρίς νικοτίνη, μειώνοντας τον εθισμό τους στην σε αυτή.  Πρέπει όμως να είναι κανείς πολύ προσεκτικός στην επιλογή μάρκας ηλεκτρονικού τσιγάρου και των απαραίτητων προϊόντων του.  Από το ηλεκτρονικό κατάστημα Ηλεκτρονικό Τσιγάρο IVAPOR, που κάνει παραδόσεις σε όλη την Ελλάδα, μπορεί κανείς να προμηθευτεί τις καλύτερες μάρκες ηλεκτρονικού τσιγάρου της αγοράς, με πιστοποιημένη ποιότητα και εξαιρετικά χαμηλές τιμές.

 

Τα ηλεκτρονικά τσιγάρα είναι πολύ βολικά στη χρήση σε οποιοδήποτε χώρο, χωρίς να δημιουργούν ενοχλητικό καπνό ή στάχτες, προσφέροντας ικανοποιητική εμπειρία στους χρήστες που επιθυμούν να σταματήσουν το κάπνισμα.    

Share on Google Plus

About Eblog Korinthos

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου