Δείτε πόσο κανει το Ακριβότερο ηλεκτρονικό τσιγάρο σε όλο τον Κοσμο !!


Αυτό το ηλεκτρονικό τσιγάρο θα σας κάνει να ξεχάσετε όλα όσα ξέρατε για τα ηλεκτρονικά τσιγάρα.
Ένας Ρώσος (τι άλλο θα ήταν;) δισεκατομμυριούχος έκανε δώρο στην σύντροφο του ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο αξίας 650.000 ευρώ!

Με τέτοια τιμή κάνει τους Σειχιδες να ντρέπονται! Αυτοί βέβαια έχουν ολόκληρα χαρεμια αλλά όπως και να το κανείς είναι ένα ακριβό δώρο! Ο ολιγαρχης κατάφερε να εντυπωσιάσει την σύντροφο του και να την κάνει ευτυχισμένη χαρίζοντας της το πιο ακριβό ηλεκτρονικό τσιγάρο στον κόσμο.

Shisha Sticks είναι η εταιρεία που ανέλαβε να φτιάξει αυτό το έργο τέχνης. Το τσιγάρο είναι διακοσμημένο με διαμάντια 2 καρατίων.


Anthony Mixides είπε «ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Μας ζητησαν να σχεδιάσουμε το απόλυτο ηλεκτρονικό τσιγάρο, τόσο σε στυλ όσο και σε πολυτέλεια. Μας είπαν ότι τα χρήματα δεν είναι πρόβλημα! Μόλις το σχέδιο εγκρίθηκε, προμηθεύτηκαμε τα καλύτερα διαμάντια, κρύσταλλα και χρυσό για να φτιάξουμε το ηλεκτρονικό τσιγάρο.»

Το αποτέλεσμα; Ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο με 46 κρύσταλλα Swarovski ένα οβάλ διαμάντι 6 καρατίων, αξίας 55.000 ευρώ. Εκτός από αυτό υπάρχουν ακόμα 246 διαμάντια αξίας 2.200 ευρώ το καθένα! Ακόμα έχει κομμάτια από αυθεντικό χειροποίητο Βενετσιανικο γυαλί και χρυσό 24ων καρατίων. Χρειάστηκαν πάνω από 4 μήνες για να κατασκευαστεί.


Ο ρώσος δισεκατομμυριούχος επιθυμεί να παραμείνει ανώνυμος αλλά το ηλεκτρονικό τσιγάρο βαπτίστηκε ‘Shisha Sticks Sofia’.

Ξέρω πολλούς που θα έκοβαν το τσιγάρο με τόσα λεφτά αντί να αγοράσουν ένα υποκατάστατο του!

Τι λέτε θα το κόψετε ;;


Share on Google Plus

About Eblog Korinthos

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου